06 30 251 0242 Zita.ingatlan@gmail.com

Csömörön 1020nm-es belterületi telken 175nm-es családi ház eladó

89.500.000 Ft
  • Ingatlan típusa: Ház
  • Város: Csömör
  • Hálószobák: 5
  • Fürdőszoba: 2
  • Ingatlan mérete: 175 nm²
  • Telekméret: 1020 m2

Részletek

Csömörön a hév és a busz közelségében,csendes,nyugodt mellékutcában eladóvá vált egy statikailag jó állapotban lévő tégla építésű családi ház.2 generáció számára kialakított jelenleg,de 1 család is könnyedén tudja egyben használni.A ház egy része alatt pince is van (3 részből tevődik össze)A földszint fűtését és meleg víz ellátását szolgáló gázkészülék és a vegyes tüzelésű kazán is itt található.A magas földszint(jelenleg ez nem lakott szinte üres állapotú),alapterülete 90nm, a 60-as években épült.2 szoba,nappali,fürdő,mellékhelyiség,közlekedő,konyha,spájzból áll.A konyha falában megmarad egy a mai napig is jól működő cserépkályha.Ez a rész korszerűsítésre szorul,nyílászárók csak az előszoba-lépcsőházban vannak kicserélve ezen a szinten.A szobák járófelülete parkettával burkoltak,a többi helyiség,metlakival,linóleummal és csempével.

Az előszoba és a lépcsőház 10nm világos,tömör betonból készített lépcső vezet az tetőtérbe.

A tetőtér alapterülete 75nm a 80-as években épült.Jelenleg is lakott.Kialakítása a nappaliból erélykapcsolat az utca irányába,gardróbszoba,szoba,konyha és étkező egyben,fürdő mellékhelyiséggel és egy közlekedő.Mindegy nyílászáró itt már ki van cserélve. Fűtést és a meleg vizet előállító kombi készülék a fürdőszobában lett elhelyezve.

A villany egy óráról működik,viszont napelemmel ellátott az épület!/3300 wh/12db 255 w./A gáz fogyasztása szintenként mérhető szükség esetén illetve nagyon fontos,hogy engedéllyel rendelkezik(MVM.-nél),hogy kétlakásos,így lakásonként az emelt gázfogyasztás engedélyezett.A víz és a csatorna is egyben.Kamerarendszerrel ellátott.

A kertben több autó számára beállási lehetőség illetve garázs is van. Melléképület a ház folytatásával hátra a kert irányába illetve a garázs mögötti részénél is van.Ezek nyitottak és zártak is.A kert locsolását egy jelenleg is használt jó vízhozammal rendelkező ásott kút biztosítja.Körbejárható az épület.A kert hátsó részében találunk gyümölcsfákat,örökzöldeket,díszfákat is.Első sorban készpénzes vevőt keresünk.

  • ID: 4076
  • Létrehozva: 2024-07-11
  • Utoljára frissítve: 2024-07-11